Blog

Ένα «διαφορετικό» γράμμα από τον Άι Βασίλη

Μετά την επιτυχημένη πρώτη αιμοδοσία τον Μάρτιο, ο Όμιλος Εταιρειών Κουρτίδη και η RE/MAX Choice διοργάνωσαν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, την εκδήλωση «Γράμμα από τον Άι Βασίλη». Κάλεσαν την τοπική κοινωνία να συμμετέχει εθελοντικά προσφέροντας αίμα, για όλους τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Τα Κεντρικά Γραφεία της Kourtidis Group και της RE/MAX Choice στην Παραλία Οφρυνίου γέμισαν με εθελοντές αιμοδότες από νωρίς το πρωί, σε μια πράξη ανθρωπιάς και αγάπης.

Η αιμοδοσία αυτή διοργανώθηκε στο πλαίσιο εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης του ομίλου. Υποστηρίχθηκε από επιχειρήσεις, πολίτες της τοπικής κοινωνίας, και όλους τους συνεργάτες της Kourtidis Group & της RE/MAX Choice και από τα 6 γραφεία τους (Παραλία Οφρυνίου, Καβάλα, Σέρρες, Δράμα, Ν. Ηρακλείτσα, Θάσος).

«Η συμμετοχή ήταν πραγματικά συγκινητική. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας, σε μια διοργάνωση που γίνεται πλέον θεσμός», δήλωσε ο πρόεδρος της Kourtidis Group Νίκος Κουρτίδης. Η αντιπρόεδρος Κωνσταντίνα Δημητρόβα συμπλήρωσε πως «Aυτές τις γιορτινές μέρες, ο κόσμος έδειξε την ευαισθησία του σε ένα ζήτημα που μας αφορά όλους και έδωσε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αγάπης για τον συνάνθρωπο».

Επίσημο μέλος

Οι Εταιρείες της Kourtidis Group

Επικοινωνήστε μαζι μας
Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε σε λίγα λεπτά
loading
click2call
Ευχαριστούμε πολύ!
Κάποιος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για ακίνητα που σας ενδιαφέρουν