Κωδικός ακινήτου: 10-2-18762 - Ορφανό Παραλία Οφρυνίου ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΦΡΥΝΙΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα νεόδμητο επιπλωμένο διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 53.39 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2023 και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, κήπο, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα απόσταση από θάλασσα 300 μέτρα απόσταση από πόλη 50000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 100000 μέτρα - Τιμή: 3.990 €
Τιμή ενοικίου:
• 3.990€ για 3 μήνες
• 8.003,50€ για 6 μήνες
Ενοικιάζεται διαμέρισμα με πατάρι στην Παραλία Οφρυνίου 53.39 τ.μ. στον Οικισμό Ιριδα 2 Διαμέρισμα Νο. 3 με σαλοκουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και 1μπάνιο. Είναι πλήρως επιπλωμένο, με κλιματισμό, κοινόχρηστο χώρο στάθμευσης, βεράντα και σε απόσταση μόλις 300 μ από τη Θάλασσα. Το ακίνητο είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση είτε για έξι μήνες ( Μάιος - Οκτώβριος) είτε για τρεις μήνες ( Μάιος - Ιούλιος ή Αύγουστος - Οκτώβριος). Στο ενοίκιο συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα νερού, ρεύματος και ίντερνετ. Το Irida Residential Complex είναι ένα νεόκτιστο συγκρότημα που αναπτύσσεται σε μια ήρεμη κατοικημένη περιοχή, όπου τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν με ασφάλεια το παιχνίδι στη φύση. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Kleoniki Residential Complex και λίγα βήματα μακριά από την βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία του Costa Ofrynio.
Διαμερίσματα ενός ή δύο υπνοδωματίων, πλήρως εξοπλισμένα, ιδανικά για να περάσετε ξέγνοιαστες και ξεκούραστες διακοπές! Επιλέξτε ένα ισόγειο διαμέρισμα με κήπο ή loft, φέρτε το μαγιό σας και κάντε Check In για να δημιουργήσετε αξέχαστες στιγμές!
Παραλία Οφρυνίου – Costa Ofrynio
Η Παραλία Οφρυνίου – Costa Ofrynio είναι ένας πανέμορφος παραθαλάσσιος προορισμός…
Bρίσκεται στο δυτικό άκρο του νομού Καβάλας και σε εξαιρετικά κομβική θέση ανάμεσα σε δύο σημαντικά ελληνικά αεροδρόμια, το Μακεδονία Θεσσαλονίκης και το Μέγας Αλέξανδρος Καβάλας. Απέχει μόλις 47 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη με εξαιρετική οδική σύνδεση, βρίσκεται μια «ανάσα» από τα σύνορα, καθώς και από τρεις μεγάλες πόλεις της Μακεδονίας. Tο καλοκαίρι «πλημμυρίζει» από κόσμο, καθώς τουρίστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό απολαμβάνουν τα 17 χιλιόμετρα πανέμορφης ακτογραμμής και χαίρονται τις μοναδικές παραλίες που διαθέτει.
Χαρακτηριστικό της περιοχής ωστόσο, είναι ότι παραμένει όμορφη, ξεχωριστή και γεμάτη εκπλήξεις 365 μέρες τον χρόνο. Καφέ, εστιατόρια και κέντρα νυχτερινής διασκέδασης λειτουργούν όλο τον χρόνο, ενώ οι χιλιάδες επισκέπτες απολαμβάνουν μαζί με τις διακοπές και τις ξεχωριστές τοπικές..... περισσότερα