Κωδικός ακινήτου: 20-2-18337 - Καβάλα Κέντρο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επιπλωμένο γραφείο στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 50 τ.μ. . Αποτελείται από 2 χώρους, και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1975 με ενεργειακή κλάση Β+ και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, κουφώματα αλουμινίου, μωσαϊκό πάτωμα, πόρτα ασφαλείας, - Τιμή: 600 € (Κωδικός γραφείου 231331030-62)
Ενοικιάζεται γραφείο 50τμ. 1ου ορόφου στο κέντρο με θέα στο λιμάνι. Αποτελείται από ένα μικρό χωλ, ένα WC,και δύο χώρους οι οποίοι έχουν πρόσβαση στο μπαλκόνι και υπέροχη θεά. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα του ενδιαφερόμενου.
A+
A
B
Β+
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η
Καβάλα: Από την οδό Κύπρου μέχρι την πλατεία Καπνεργάτη, διαδρομή στην ιστορία της πόλης
Ξεκίνησε τη διαμονή σου στην Καβάλα, με μια βόλτα στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της.
Αγαπητέ επισκέπτη, καλώς ήρθες στη Γαλάζια Πόλη. Ξεκίνησε τη διαμονή σου στην Καβάλα, με μια βόλτα στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της. Οδήγησε τα βήματά σου στο Δημοτικό Κήπο που αποτελεί το σημείο αναφοράς όλων των επίσημων τελετών και εκδηλώσεων με το μαρμάρινο άγαλμα της φτερωτής Νίκης να θυμίζει σε όλους την πλούσια ιστορία της πόλης και τους αγώνες των κατοίκων για ελευθερία.
Πάνω ακριβώς από το Δημοτικό Κήπο εκτείνεται ο λιθόστρωτος.... περισσότερα